Image title

Z Bootstrapom do prilagodljivih spletnih strani, ki jih Google uvršča na boljša mesta.

Vse moderne strani se morajo danes prilagajati velikosti ekrana, sicer jih Google odstrani z zadetkov iskanja.

Zakaj Bootstrap?
V lanskem letu je več ljudi brskalo po spletu z mobilnega telefona kot z računalnika. Spletni razvijalci so zato odkrili način, kako programirati spletno stran, da se bo le-ta prilagodila velikosti zaslona, ki ga uporabljamo. Tako je nastalo Bootstrap ogrodje.

Kmalu se bodo vse spletne strani morale prilagajati velikosti zaslonov in zato bo naraščala želja po razvijalcih z znanjem tega ogrodja. Tečaj je namenjen vsem, ki se ukvarjate s postavitvami spletnih strani in že poznate osnove HTML in CSS jezika, primeren je pa tudi za začetnike. 

Tečaj vam za le 25 € z ddv (redna cena 175 €) omogočamo v izobraževalnem centru Housing v sodelovanju z MojeZnanje.si, MojeDelo.com in Bolha.com.

Prostih mest za prijavo je le še 18 od 150.
Tečaj poteka v torek, 22., sredo, 23., in četrtek, 24. avgusta od 18:00 do 20:00 preko spleta in se ga lahko udeležite kjer koli imate na voljo osnovno internetno povezavo - tudi na mobilnih telefonih in tablicah. Za morebitna nadaljnja vprašanja smo dosegljivi na elektronskem naslovu podpora@housing.si ali na telefonski številki 040 560 226 vsak dan med 7:00 in 21:00 uro.

Tudi če se tečaja v živo ne morete udeležiti, boste prejeli posnetek za ponavljanje in utrjevanje znanja.

Kaj se bomo naučili?


Na tečaju bomo spoznali osnove Responsive web designa (RWB),  ki omogoča, da se enotna spletna stran prilagaja vsem napravam in platformam.

Kaj bom z znanjem pridobil?

S pridobljenim znanjem boste lahko tečajniki samostojno izdelali enostavne in tudi bolj kompleksne spletne strani, ki bodo dobro izgledale na vseh napravah. Ogrodje Bootstrap bo  olajšalo delo in omogočilo, da boste v krajšem času lahko izdelali prilagodljivo spletno stran.

Diploma

Po opravljenem tečaju prejmete uradno diplomo s strani Housing izobraževalnega centra, ki jo lahko priložite vašemu življenjepisu in vam služi kot popotnica za naprej.

Sledite tej povezavi za podrobnejšo vsebino spletnega tečaja.Peter Zupančič

Spletni in mobilni razvijalec

Peter Zupančič je spletni ter mobilni razvijalec. Z izdelavo spletnih strani je začel pred petimi leti. Zaposlen je kot programer spletnih strani, spletnih aplikacij ter mobilnih aplikacij. Skozi vsa ta leta je pridobil veliko število različnih referenc, med drugimi je tudi razvijalec spletne ter mobilne aplikacije Malcajt.com – imenik vseh ponudnikov na enem mestu.

Trenutna ima pridobljena znanja kot so HTML(HTML5), CSS(CSS3, LESS, SASS), JavaScript(Angular, React, jQuery), PHP, MySQL. Mobilni razvoj pa razvija na ogrodjih kot so Ionic, React Native ter Framework7.

Zadnje leto se vedno več posveča tudi IoT projektom, ki uporabljajo strojno opremo kot je Raspberry PI ter Arduino.

Nad samim tečajem sem tudi navdušena. Res super. Profesionalno, hkrati sproščeno, natančno, dosledno in res zelo poučno. V teh dveh urah sem se naučila več kot v nekaj urah pred leti na fakulteti.

Ana Udeleženka spletnega tečaja

Ob dobro zastavljeni vsebini in kvalitetni razlagi sem pridobila veliko novega znanja,
zelo zadovoljna pa sem bila tudi s celotno organizacijo, saj je bilo poskrbljeno za
vse podrobnosti v zvezi s tečajem. 

Sabina Udeleženka spletnega tečaja

Hvala, ker ste tako ažurni, ter imate dober program po dostopnih cenah, ter izvedbo preko spleta, kar je zelo praktično (prihranek časa, stroškov, fleksibilnost).

Prijava na tečaj!