Image title

Z Bootstrapom do prilagodljivih spletnih strani, ki jih Google uvršča na boljša mesta.

Če se spletna stran ne prilagaja velikosti zaslona uporabnika, jo bo Google odstranil iz svojih zadetkov iskanja.

Google zaradi prehoda na nov algoritem, kaznuje spletne strani z odstranitvijo iz iskalnika, če se le te ne prilagajajo mobilnim telefonom in tablicam. Zaradi tega se je med spletnimi programerji in grafičnimi oblikovalci razširil tako imenovani “Bootstrap framework”.

To je omogočilo enotni in moderni okvir za formatiranje besedil, gumbov in drugih elementov. Ker je takšno oblikovanje spletnih strani sorazmerno novo in primanjkuje ljudi, ki pokrivajo to specifično področje, imamo še vedno precej strani, ki prilagoditve ne omogočajo.

Tečaj organiziramo za vse, ki se ukvarjate s postavitvami spletnih strani in že poznate osnove HTML in CSS jezika, primeren je pa tudi za začetnike. V izobraževalnem centru Housing v sodelovanju z MojeZnanje.si, MojeDelo.com in Bolha.com vam tečaj omogočamo za le 25 eur z ddv (redna cena 175 eur).

Prostih mest za prijavo je le še 18 od 150.

Tečaj poteka v torek, 22., sredo, 23., in četrtek, 24. avgusta od 18:00 do 20:00 preko spleta in se ga lahko udeležite kjer koli imate na voljo osnovno internetno povezavo - tudi na mobilnih telefonih in tablicah. Za morebitna nadaljnja vprašanja smo dosegljivi na elektronskem naslovu podpora@housing.si ali na telefonski številki 040 560 226 vsak dan med 7:00 in 21:00 uro.

Tudi če se tečaja v živo ne morete udeležiti, boste prejeli posnetek za ponavljanje in utrjevanje znanja.

Kaj se bomo naučili?


Na tečaju bomo spoznali osnove Responsive web designa (RWB),  ki omogoča, da se enotna spletna stran prilagaja vsem napravam in platformam.

Kaj bom z znanjem pridobil?

S pridobljenim znanjem boste lahko tečajniki samostojno izdelali enostavne in tudi bolj kompleksne spletne strani, ki bodo dobro izgledale na vseh napravah. Ogrodje Bootstrap bo  olajšalo delo in omogočilo, da boste v krajšem času lahko izdelali prilagodljivo spletno stran.

Diploma

Po opravljenem tečaju prejmete uradno diplomo s strani Housing izobraževalnega centra, ki jo lahko priložite vašemu življenjepisu in vam služi kot popotnica za naprej.

Sledite tej povezavi za podrobnejšo vsebino spletnega tečaja.Peter Zupančič

Spletni in mobilni razvijalec

Peter Zupančič je spletni ter mobilni razvijalec. Z izdelavo spletnih strani je začel pred petimi leti. Zaposlen je kot programer spletnih strani, spletnih aplikacij ter mobilnih aplikacij. Skozi vsa ta leta je pridobil veliko število različnih referenc, med drugimi je tudi razvijalec spletne ter mobilne aplikacije Malcajt.com – imenik vseh ponudnikov na enem mestu.

Trenutna ima pridobljena znanja kot so HTML(HTML5), CSS(CSS3, LESS, SASS), JavaScript(Angular, React, jQuery), PHP, MySQL. Mobilni razvoj pa razvija na ogrodjih kot so Ionic, React Native ter Framework7.

Zadnje leto se vedno več posveča tudi IoT projektom, ki uporabljajo strojno opremo kot je Raspberry PI ter Arduino.

Nad samim tečajem sem tudi navdušena. Res super. Profesionalno, hkrati sproščeno, natančno, dosledno in res zelo poučno. V teh dveh urah sem se naučila več kot v nekaj urah pred leti na fakulteti.

Ana Udeleženka spletnega tečaja

Ob dobro zastavljeni vsebini in kvalitetni razlagi sem pridobila veliko novega znanja,
zelo zadovoljna pa sem bila tudi s celotno organizacijo, saj je bilo poskrbljeno za
vse podrobnosti v zvezi s tečajem. 

Sabina Udeleženka spletnega tečaja

Hvala, ker ste tako ažurni, ter imate dober program po dostopnih cenah, ter izvedbo preko spleta, kar je zelo praktično (prihranek časa, stroškov, fleksibilnost).

Prijava na tečaj!