Pripravljeni WEBINARJI za ogled in naročilo


Tečaji so vam na voljo preko spletne povezave in si jih lahko ogledate kjerkoli imate na voljo osnovno internetno povezavo – tudi na mobilnih telefonih in tablicah. Ogled je možen v udobju lastnega doma oz. kjerkoli se nahajate brez stroškov ali izgube časa s prevozom.

Velika prednost tovrstnega izobraževanja je tudi to, da niste vezani na točno določen vnaprej pripravljen urnik, ni potrebe po uskaljevanju in dolgem čakanju, ampak si izobraževanje prilagodite svojemu urniku in svojim željam! Posnetek za ponavljanje in utrjevanje znanja pa vam je dostopen časovno neomejeno.

Za vsa vprašanja smo dosegljivi na elektronskem naslovu trzenje@housing.si ali na telefonski številki: 01 568 40 40, vsak dan med 8.00 in 16.00 uro.  


NAROČITE WEBINAR 
Tečaji potekajo V ŽIVO preko spleta in se ga lahko udeležite kjerkoli imate na voljo osnovno internetno povezavo – tudi na mobilnih telefonih in tablicah. Za morebitna vprašanja smo dosegljivi na elektronskem naslovu ziga.zmavc@housing.si ali na telefonski številki: 01 568 90 96, vsak dan med 8.00 in 16.00 uro.

Posnetek za ponavljanje in utrjevanje znanja vam bo dostopen časovno neomejeno.


Na tečaju bomo v 4-ih urah naredili tudi nekaj krajših praktičnih vaj, s katerimi bomo poglobili metodološka znanja in izhodišča.


Kaj se bomo na tečaju naučili?


Razredi in osnove objektnega programiranja.


Komunikacija s spletom.


Upravljanje z datotekami.


Po vsakem opravljenem tečaju prejmete uradno diplomo s strani Housing izobraževalnega centra, ki jo lahko priložite vašemu življenjepisu in vam služi kot popotnica za naprej.Klemen Štrajhar


Klemen Štrajhar je programer samouk, ki se je s programiranjem prvič srečal na fakulteti za strojništvo pri 22 letih. Danes po 3 letih, se profesionalno ukvarja s programiranjem in sodeluje z različnimi podjetji na področju spleta, medicine in laserskih sistemov. Začel je s programiranjem v programskem jeziku Python, ki ga danes tudi največ uporablja. Tekom šolanja se je spoznal tudi z jeziki C/C++ in operacijskim sistemom Linux. Vmes se je spoznaval s programskih jezikom JavaScript. Danes največ uporablja Python za razvoj zalednih strežniških sistemov v ogrodju Django. Prav tako uporablja JavaScript za razvoj uporabniških vmesnikov na spletu z ogrodji Vue.js in React.js. Izkušnje ima tudi z razvojem hibridnih mobilnih aplikacij v ogrodju React Native.

Prijava na tečaj!