Image title

Postani mojster SQL podatkovnih baz

Ustvari kompleksne podatkovne modele in pridobi iz njih pomembne informacije.

Po podatkih portala placa.si, se plače strokovnjakov s področja SQL podatkovnih baz gibljejo nad 2.000 €. Če si želite tudi vi postati strokovnjak na področju podatkovnih baz, je ta spletni tečaj prava izbira!

SQL baze s pridom izkorišča Amazon za prepoznavanje nakupovalnih navad kupcev, Google za optimizacijo iskalnih rezultatov, Facebook za prepoznavanje naših zanimanj in AirBnB za prepoznavanje krajev, kamor želimo potovati. Izraba podatkovnih baz jim z prepoznavanjem nakupovalnih navad omogoča povečanje dobička. 

Spletni tečaj je namenjen vsem - tudi popolnim začetnikom:

  1. ki bi radi naredili lastne spletne aplikacije (socialna omrežja, trgovine) z uporabo SQL podatkovnih baz,
  2. ki si želite olajšati vsakodnevno delo z uporabo podatkovnih baz,
  3. ki bi s pomočjo SQL baz radi bolje razumeli kateri prodajni in marketinški pristopi so najbolj učinkoviti v podjetju in delali le z njimi.

Uporabo SQL baze vam bomo podrobneje razložili na spletnem tečaju, ki vam ga samo za 25 € z DDV (redna cena 203 €) omogočamo v izobraževalnem centru Housing, v sodelovanju z MojeZnanje.si, MojeDelo.com in Bolha.com.

Prostih mest za prijavo po tej ceni je le še 16 od 150.
Tečaj poteka v četrtek, 9. in torek, 14. novembra od 18:00 do 20:00 preko spleta in se ga lahko udeležite kjerkoli imate na voljo osnovno internetno povezavo - tudi na mobilnih telefonih in tablicah. Za morebitna nadaljnja vprašanja, smo dosegljivi na elektronskem naslovu podpora@mojeznanje.si ali na telefonski številki 01 568 92 15, vsak dan med 7:00 in 21:00 uro.

Tudi če se tečaja v živo ne morete udeležiti, boste prejeli posnetek za ponavljanje in utrjevanje znanja.


Kaj se bomo na tečaju naučili?


Pregledali bomo programe, ki so namenjeni obdelavi podatkovnih baz in se spoznali z osnovnimi stavki (SELECT, INSERT, UPDATE, DELETE).


Izdelali bomo lastno podatkovno bazo in kreirali relacijske tabele.


Po opravljenem tečaju prejmete uradno diplomo s strani Housing izobraževalnega centra, ki jo lahko priložite vašemu življenjepisu in vam služi kot popotnica za naprej.

Sledite tej povezavi za podrobnejšo vsebino spletnega tečaja.


Nad samim tečajem sem tudi navdušena. Res super. Profesionalno, hkrati sproščeno, natančno, dosledno in res zelo poučno. V teh dveh urah sem se naučila več kot v nekaj urah pred leti na fakulteti.

Ana Udeleženka spletnega tečaja

Ob dobro zastavljeni vsebini in kvalitetni razlagi sem pridobila veliko novega znanja,
zelo zadovoljna pa sem bila tudi s celotno organizacijo, saj je bilo poskrbljeno za
vse podrobnosti v zvezi s tečajem.

Sabina Udeleženka spletnega tečaja

Hvala, ker ste tako ažurni, ter imate dober program po dostopnih cenah, ter izvedbo preko spleta, kar je zelo praktično (prihranek časa, stroškov, fleksibilnost).


Peter Zupančič

Spletni in mobilni razvijalec

Peter Zupančič je spletni ter mobilni razvijalec. Z izdelavo spletnih strani je začel pred petimi leti. Zaposlen je kot programer spletnih strani, spletnih aplikacij ter mobilnih aplikacij. Skozi vsa ta leta je pridobil veliko število različnih referenc, med drugimi je tudi razvijalec spletne ter mobilne aplikacije Malcajt.com – imenik vseh ponudnikov na enem mestu.


Trenutna ima pridobljena znanja kot so HTML(HTML5), CSS(CSS3, LESS, SASS), JavaScript(Angular, React, jQuery), PHP, MySQL. Mobilni razvoj pa razvija na ogrodjih kot so Ionic, React Native ter Framework7.


Zadnje leto se vedno več posveča tudi IoT projektom, ki uporabljajo strojno opremo kot je Raspberry PI ter Arduino.

Prijava na tečaj!