Image title

Želiš postati spletni razvijalec?

Ali bi želeli imeti znanje, za katerega je odprtih več delovnih mest kot pa je delovne sile? Takšno znanje ima naš predavatelj Peter Zupančič, katerega aplikacija Malcajt.com ima več kot 15.000 ogledov na mesec.

Splet je v zadnjih 2 letih šel čez vrsto prenov, ki jih morda niste opazili. Začel se je uporabljati HTML5 jezik, ki je zamenjal 25 let stari HTML4 jezik. Vse strani, ki so prijazne uporabniku in imajo moderni izgled so že prešle na HTML5 in vsi videi na YouTube se predvajajo v HTML5 jeziku. Ker bo tudi Google s spremembo algoritma začel strani, ki niso na HTML5, odstranjevati, so strokovnjaki novega HTML5 jezika zelo iskani.

Spletni tečaj je namenjen popolnim začetnikom, kot tudi vsem:

  1. ki še nimate nobenih izkušenj s HTML5 jezikom in bi se ga želeli naučiti,
  2. ki želite spremeniti poklicno pot in pričeti z delom v novem svetu HTML5 jezika,
  3. ki že poznate HTML5 jezik in bi radi osvežili znanje.

Tečaj vam za samo 4.90 € z ddv (redna cena 159 €) omogočamo v izobraževalnem centru Housing v sodelovanju z MojeZnanje.si, MojeDelo.com in Bolha.com.

Prostih mest za prijavo po tej ceni je le še 17 od 150.

Tečaj poteka v torek, 10., četrtek, 12., in torek, 17. oktobra od 18:00 do 20:00 preko spleta in se ga lahko udeležite kjerkoli imate na voljo osnovno internetno povezavo - tudi na mobilnih telefonih in tablicah. Za morebitna nadaljnja vprašanja, smo dosegljivi na elektronskem naslovu podpora@mojeznanje.si ali na telefonski številki 01 568 92 15, vsak dan med 7:00 in 21:00 uro.

Tudi če se tečaja v živo ne morete udeležiti, boste prejeli posnetek za ponavljanje in utrjevanje znanja.


Kaj se bomo na tečaju naučili?

Kaj se bomo naučili?

Začeli bomo z grajenjem oblike spletne strani, kreiranjem datotek, povezovanjem med datotekami, vstavljanjem slik, stilskih predlogov in povezav, izpisovanjem tabel, uporabljanjem seznamov, itd. Oblikovali bomo enostavno spletno stran, ki bo zajemala HTML sintakso ter CSS kodo za oblikovanje le-te.

Kaj bom z znanjem pridobil?

Celoten tečaj bo sledil zastavljenim korakom in bo na koncu predstavljal produkt, ki ga bomo  nadgradili v naslednjih tečajih.

S pridobljenim znanjem se boste lahko tudi sami lotili izdelave enostavnih HTML statičnih strani, ki so v večini lahko predstavitvenega tipa.

Diploma

Po opravljenem tečaju prejmete uradno diplomo s strani Housing izobraževalnega centra, ki jo lahko priložite vašemu življenjepisu in vam služi kot popotnica za naprej.

Sledite tej povezavi za podrobnejšo vsebino spletnega tečaja.


Nad samim tečajem sem tudi navdušena. Res super. Profesionalno, hkrati sproščeno, natančno, dosledno in res zelo poučno. V teh dveh urah sem se naučila več kot v nekaj urah pred leti na fakulteti.

Ana Udeleženka spletnega tečaja

Ob dobro zastavljeni vsebini in kvalitetni razlagi sem pridobila veliko novega znanja,
zelo zadovoljna pa sem bila tudi s celotno organizacijo, saj je bilo poskrbljeno za
vse podrobnosti v zvezi s tečajem.

Sabina Udeleženka spletnega tečaja

Hvala, ker ste tako ažurni, ter imate dober program po dostopnih cenah, ter izvedbo preko spleta, kar je zelo praktično (prihranek časa, stroškov, fleksibilnost).


Peter Zupančič

Spletni in mobilni razvijalec

Peter Zupančič je spletni ter mobilni razvijalec. Z izdelavo spletnih strani je začel pred petimi leti. Zaposlen je kot programer spletnih strani, spletnih aplikacij ter mobilnih aplikacij. Skozi vsa ta leta je pridobil veliko število različnih referenc, med drugimi je tudi razvijalec spletne ter mobilne aplikacije Malcajt.com – imenik vseh ponudnikov na enem mestu.


Trenutna ima pridobljena znanja kot so HTML(HTML5), CSS(CSS3, LESS, SASS), JavaScript(Angular, React, jQuery), PHP, MySQL. Mobilni razvoj pa razvija na ogrodjih kot so Ionic, React Native ter Framework7.


Zadnje leto se vedno več posveča tudi IoT projektom, ki uporabljajo strojno opremo kot je Raspberry PI ter Arduino.

Prijava na tečaj!